Biografi

 

Biografi

Laila är artist, diplomerad par- och relationsterapeut, föreläsare och författare. Under 15 år som artist och låtskrivare på heltid, tillägnade hon sig meriter som ett flertal skivinspelningar, melodifestivalen ( -91, se videogalleriet i menyn), en Grammis (-87), konsert-turne'er  i Sverige och utomlands.

Hon kompletterar idag arbetet som terapeut med föreläsningar i både ord och ton om relationer och personligt växande. Hon driver TerapiStudion och ParterapiStockholm. Läs mer på www.terapistudion.se, www.parterapistockholm.se.

Kännetecknande för Lailas framträdanden är hennes påtagliga scen-närvaro, musik och texter som berör och inspirerar till personligt växande.

 

 

Sagt om Laila

"Jag glömmer det aldrig. Laila har en ovanlig förmåga att förmedla det viktiga i livet på ett moget, vackert och charmigt sätt. Jag lämnade lokalen med en känsla av att ha varit med om nåt stort."

Tomas Sjödin/Författare, föreläsare

"Kände mig styrkt efteråt, som efter ett själavårdssamtal. Laila Dahl  gav oss trötta småbarnsföräldrar balsam för själen."

Rickard Holmgren/ Tidningen Medljus

"Laila Dahl har förmågan att prata om det djupa och viktiga i livet på ett enkelt och tillgängligt sätt, där hon förmedlar sitt budskap genom tänkvärda texter, hudnära sånger och igenkännande teater. Jag lyssnar gärna på Laila igen - och igen!"

Ulrica Stigberg/Präst, författare


 

 Diskografi

  • 1983: Dimman ligger tät (Ep)

  • 1984: Din tid (Lp)

  • 1987: Efter regn (Lp) + After rain (CD)

  • 1991: Annie (Ep)

  • 1993: Guldögon (Cd)1994: Spritual kiss (Eng version Cd)

  • 2001: Wacky Curtains (Cd)

  • 2011: När hjärtat vill mer (Cd)